banner564

DEMTUR Travel’dan tatil kazanan talihliler Merit Otel’de ağırlandı

DEMTUR Travel’dan çekiliş ile tatil kazanan talihliler Merit Royal Premium Otel’de ağırlandı

DEMTUR Travel’dan tatil kazanan talihliler Merit Otel’de ağırlandı
banner598

Demtur Travel’ın Instagram hesabından gerçekleştirmiş olduğu çekiliş ile  Merit Royal Premium Otel Konaklama ve Ünlü Sanatçı Açelya Akkoyun ile tanışma fırsatı kazanan Selma Kara ve eşi Serkan Kara 26.Ağustos 2019 tarihinde Kuzey Kıbrıs’a geldi.
Çekilişe Bursa’dan katılım sağlayan ve havaalanında Demtur Travel yetkilileri tarafından karşılanan talihliler, VIP Araç ile Merit Royal Premium Otel’e girişlerini yaptı. Üç günlük muhteşem bir tatil programına başlayan çift, ilk andan itibaren yanlarında olan Demtur Travel’a teşekkürlerini sundular.

Gülcan: Hizmetlerle fark yaratmaya devam edeceğiz
Çekilişin, 9 Ağustos tarihinde, Demtur Travel’da, noter ve avukat huzurunda, Instagram hesabından canlı olarak yayınlandığını belirten Demtur Travel Genel Müdürü Melis Gülcan, “Öncelikle, yaklaşık 14.000 kişinin arasından hakkıyla seçilen Kara çiftini tebrik eder, iyi tatiller dilerim. Demtur Travel olarak hediyelerimiz ve sunduğumuz hizmetlerle fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Kara: Demtur Travel’a, teşekkür ederiz
Eşinin, Demtur Travel ve Açelya Akkoyun Instagram hesaplarını takip ettiğini ve çekilişe katıldığını belirten Serkan Kara, “Çekilişi kazandığımızı ilk duyduğumuzda çok mutlu olduk ve çok heyecanlandık. Askerliğimi Girne’de yaptım. Tekrar buraya geliyor olmamız, eşim ile göremediğimiz yerleri keşfetmek, Merit Royal Premium Otel’de konaklamak ve çok sevdiğimiz sanatçı Açelya Akkoyun ile tanışma fırsatı kazanmak. Hepsi birbirinden güzel, inanılmaz ve keyifli. Üç günü güzellikleriyle, doya doya yaşayacağımızı düşünüyoruz. Demtur Travel’a, kusursuz organize edilmiş, unutulmayacak bir tatil hediye ettikleri için teşekkür ediyoruz”  dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2019, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474