banner564

Dünya markası Lefkoşa’da

LC Waikiki’nin, Kuzey Kıbrıs’taki ilk şubesi Taşkınköy bölgesinde açıldı

Dünya markası Lefkoşa’da
banner598
Pelin YÜKSELAY  
Dünyaca ünlü giyim mağazası LC Waikiki’nin, Kuzey Kıbrıs’taki ilk şubesi Başkent Lefkoşa’nın Taşkınköy bölgesinde açıldı.
LC Waikiki’nin Kuzey Kıbrıs’taki şubesinin direktörlüğünü ülkenin tanınmış işadamlarından Tahir Topal yapacak.
 Yoğun katılımla gerçekleşen açılışa, Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, UBP Milletvekili Hamza Ersan Saner’in yanı sıra, birçok iş insanı ve özel davetli katıldı. 
Tahir Topal açılışta yaptığı konuşmasında, bir dünya markası olan LC Waikiki’yi adaya getirdiklerini belirterek, bundan büyük bir onur duyduklarını kaydetti. LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı ve tüm LC Waikiki ailesine kendilerine bu şansı tanıdıkları için teşekkürlerini sunan Topal, 1996 yılından beridir bayi olarak hizmet verdiklerini hatırlattı. Topal, şu anda franchise olarak daha iyi hizmetler sunacaklarına inandıklarını dile getirdi.
Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun da açılışta yaptığı konuşmada, “Bizler için iç tüketim son derece önemlidir” dedi.
Atun, değerli markaları franchise olarak ülkemizde görmemizin çok daha önemli ve anlamlı olduğunu kaydetti. “Marka giyinmek için artık yurt dışına gitmemize gerek yok” diyen Atun, bunun da ülkeye katma değer getiren önemli bir nokta olduğunu kaydetti. 
Konuşmaların ardından açılış gerçekleşti ve mağaza gezildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 09:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğa Çukurovalı
Doğa Çukurovalı - 8 yıl Önce

Böyle bir mağza açtığınız için sizi teprik ederim, üskat cafenizi çok beyendim . Başarılarınızın devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474