banner564

Özçelik: Kapasite 5 milyon olacak

Değirmenlik’teki toplantıda bölge halkı, “Ercan Havaalanı Kapasite Artırımı Projesi” hakkında bilgilendirdi

Özçelik: Kapasite 5 milyon olacak
banner598
T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret. Ltd., Çevresel Etki Değerlendirmesi Tüzüğü (ÇED) gereğince Değirmenlik’te düzenlediği toplantıda bölge halkını “Ercan Havaalanı Kapasite Artırımı Projesi” hakkında bilgilendirdi.
Değirmenlik Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen “Halkın Katılımı Toplantısı”nda T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret. Ltd Genel Müdürü Serhat Özçelik, Çevre Mühendisi Cemaliye Özverel, Orman Yüksek Mühendisi Doğan Gürgen, Jeoloji Mühendisi Tuncay Nazıroğlu birer konuşma yaptı. 
Konuşmaların ardından soru cevap bölümünde sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların soruları, T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret. Ltd Genel Müdürü Özçelik, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Hasibe Kusetoğluları ve mühendisler tarafından yanıtlandı. 
T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret. Ltd Genel Müdürü Serhat Özçelik, havalimanının artan yolcu kapasitesine hizmet vermekte yetersiz kaldığını ve genişletme yapılması gerektiğini söyledi. 
Proje kapsamında yeni terminal yapısı, otopark alanı, itfaiye yapısı, yeni apron ve pist, eski pistin uzatılması, tünel ve yol yapımı inşası bulunduğunu dile getiren Özçelik, projenin hayata geçmesiyle bugün 3 milyon olan kapasitenin 5 milyona çıkarılacağını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473