banner564

Eğlence durmak bilmedi

Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlenen Mediterranean Poker Cup Turnuvasına katılan misafirler, muhteşem bir organizasyonla yaza merhaba dedi

Eğlence durmak bilmedi
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Crystal Cove Hotel & Casino’da 1-11 Mayıs arasında düzenlenen Mediterranean Poker Cup Turnuvasına katılan misafirler, muhteşem bir organizasyonla yaza merhaba dedi.
Geleneksel hale gelen Merit Poker etkinlikleri, 2009’dan beri yılda ortalama on kez yapılmakta. Şimdiye kadar birçok ilke imza atan Merit Poker ailesi, her turnuvayı farklı bir konsept altında düzenliyor ve katılımcılara kaliteli servislerin yanında muhteşem bir eğlence sunuyor.
Bütün misafirleriyle bire bir ilgilenen ve onların istek ve beklentilerini yerine getirmek için emek veren Merit Poker Başkanı Songül Bekem ve tüm elemanlar hizmet kalitesini ve misafirperverlik anlayışını en üst noktaya taşımak için çalışıyor.

Turnuvaya 500’e yakın oyuncu katıldı
Mayıs ayında yapılan etkinlikler, ‘Rus’ turnuvası olarak da bilinmekte. Son derece renkli ve keyifli geçen Mediterranean Poker Cup turnuvasına Rusya’dan gelen oyuncuların yanı sıra, Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya, Almanya gibi birçok ülkeden 500’e yakın oyuncu katıldı. 
Gece ve gündüz durmak bilmeyen plaj ve dans partileri, ünlü Rus sanatçıların Grigoriy Leps, Ani Lorak ve Timati’nin verdikleri muhteşem konserlerinde doyasıya eğlenen misafirler, hem poker oynama, hem de beş yıldızlı tatil yapma imkânını buldu. 
Mediterranean Poker Cup Main Event şampiyonu Alman vatandaşı Boris Fragin olurken,  turnuva inanılmaz yoğun ilgi görmesinden dolayı, 1 milyon Dolarlık nakit ödül havuzu 2 milyon Dolar’ın üzerine çıktı.       

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474