banner564

Ercan Karagöz’e özel karşılama

Merit Lefkoşa Hotel, 200 bininci misafirini ağırlamanın gururunu yaşıyor

Ercan Karagöz’e özel karşılama
banner598
Merit Lefkoşa Hotel & Casino’nun 200 bininci misafiri Ercan Karagöz, otelin lobisinde alkışlar, çiçekler ve şampanya ile karşılandı.
Hotel Genel Müdürü, tüm departman yöneticileri ve personelin katılımıyla lobide alkışlar, çiçekler ve şampanya ile karşılanan Ercan Karagöz;  bu güzel jestten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek; “Merit Lefkoşa Hotel konforu, güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmetiyle her zaman bizlere en iyi hizmeti sunuyor. Otel Yönetimi ve emeği geçen tüm çalışanlara da ayrıca bu konuda teşekkürlerimi sunarım’’  sözleri ile mutluluğunu dile getirdi.

Gürses: Haklı bir gurur yaşıyoruz
Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, “KKTC Turizmi ve Başkent Lefkoşa’nın hizmetinde 7’inci yıla girerken ben ve çalışma arkadaşlarım,  200 bininci misafirimizi ağırlıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Daha önce bu gururumuzu 100 bininci misafirimizi ağırlarken de yaşamıştık. 

Kral dairesinde ağırlanacak
Misafirimizi Kral dairemizde ağırlayacağız. Odasını bugüne özel süsledik.  En iyi hizmeti verebilmenin, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmenin mutluluğu ile onlardan almış olduğumuz güzel yorumlar, bizlere çalışmalarımızda güç kaynağı olmaktadır. Merit Lefkoşa Hotelimizi tercih eden tüm değerli misafirlerimize de ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473