banner564

Kudret Özersay: “Birinci turda herkes görecek”

Özersay, parti kurmak için değil seçimi kazanmak için aday olduğunu ifade etti

Kudret Özersay: “Birinci turda herkes görecek”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanlığı seçimleri bağlamında soruları yanıtlayarak vizyonunu anlattı.
Özersay, “Bu seçime kazanmak için girdim. Birilerinin iddia ettiği gibi parti kurmak için girmedim. Birinci turda alacağım oy oranıyla değişim talebinin ne kadar güçlü olduğunu herkes görecek ve ikinci turda da halkın sahip çıkmasıyla bu seçimi kazanacağım. Bu seçimi kazanarak ülkemizde var olan umutsuzluğa son vereceğim” dedi.
Özersay “Cumhurbaşkanlığı görevine geldiğim takdirde bugün var olan tüm siyasi partilerde bir gençleşme ve demokratikleşme yaşanacak. Gerek UBP ve DP, gerekse CTP içerisinde temiz bir siyaset isteyen, mevcut parti yönetimlerinden memnun olmayan çok sayıda partili var. Cumhurbaşkanı olarak seçildiğim durumda, bu başarı siyasette de yeni bir soluk olacak. Partilerin içerisinde bulunan ve temiz siyaseti savunan çok sayıda genç bu gelişmeyle birlikte kendine yeniden güven duyacaktır. Bu seçimdeki başarımız, siyasette değişimin başlangıcı olacak. Ülkede yeni bir siyaset anlayışını hayata geçireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473