banner564

Sibel Siber: “İrade ve güç bizde”

Siber, vizyonsuz liderliğin değiştirilmesi gerektiğini kaydetti

Sibel Siber: “İrade ve güç bizde”
banner598
CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, Alayköy, Boğazköy ve Ağırdağ’ı ziyaret etti.  CTP-BG Alayköy Ocak Örgütü önceki akşam Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber onuruna eğlence düzenledi. Alayköy’de partililer tarafından karşılanan Siber’e CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk, Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gulle, Maliye Bakanı Zeren Mungan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Lefkoşa milletvekili Tufan Erhürman, Kadın Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanı Nazife Göçer eşlik etti.

“Kader seçimi”
Siber burada yaptığı konuşmada,  19 Nisan’da bir “kader seçimine” gideceklerini ve bu kaderin herkesin kaderi olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ne derecede önemli olduğunun altını çizen Siber, hak, adalet, güvenin tesisi için toplumu ileriye taşıyacak kararları almak amcığıyla ezberlenmiş; dünyadan kopuk, vizyonsuz liderliğin değiştirilmesi gerektiğini belirtti.
“Eski anlayışı, köhne zihniyeti, kucaklayıcı olmayan liderliği 19 Nisan’da götürmek için çalıştıklarını” belirten Siber, “Ekip ruhuyla çalışan, deneyimli kadrolarıyla çözüme odaklanan, yaşam kalitesini yükseğe çekmek için gaile çeken bir anlayış getireceğiz. İrade ve güç bizde... Bunları birleştirerek ilerlemeliyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474