banner564

Fişek gibi bir eğlence

Merit Crystal Cove Hotel'in denizin üzerindeki gözbebeği Club Medusa’da kabin başına geçen Dj Suat Ateşdağ'lı

Fişek gibi bir eğlence
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel'in denizin üzerindeki gözbebeği Club Medusa, ünlü DJ'leri ağırlamaya devam ediyor... Doğukan Manço ve David Şaboy'un ardından önceki gece Club Medusa DJ kabininin konuğu Türkiye'nin en ünlü DJ'i Suat Ateşdağ'lı oldu. Ateşdağlı, özel mixleri ile konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. 
Otel misafirlerinin yanı sıra dış katılımın da gerçekleştiği "Dj Suat Ateşdağlı Özel Performans" gecesinde, yaklaşık 250 kişi çılgınlar gibi eğlendi. Dünyanın dört bir tarafından adaya gelen tatilciler, gecenin ilk saatlerinde Dj Alper'in gece için özel olarak hazırladığı yerli ve yabancı şarkılardan oluşan performansıyla geceye gümbür gümbür bir başlangıç yaptılar. Davetliler de göz kamaştırıcı şıklıklarıyla adeta birbirleriyle yarıştı. Gece boyunca, son dönemlere damgasını vuran Club müzikleri ile coşan misafirler, ilerleyen saatlerde ünlü Dj Suat Ateşdağlı'nın özel setleriyle kendilerinden geçtiler.  

Club Medusa'da dev prodüksiyon...
Hemen hemen tüm sanatçıların şarkılarını bir kere çalması ve sosyal medyada şarkılarını çalıp paylaşması için kapısı en çok aşındırılan, eskilerin en popüler aranjörleri listesine adını altın harflerle yazdırmış, Türkiye'nin önde gelen DJ 'lerinden Suat Ateşdağlı, Merit Crystal Cove Hotel'in denizin üzerindeki gözbebeği Club Medusa'ya bomba gibi düştü.

Yılın hitleri Suat Ateşdağlı'nın parmaklarının ucunda...
Yılın hitlerini belirleyip listelerdeki sıralamaları değiştiren ünlü Dj, 2016 yazına damga vuran yabancı şarkılardan oluşan yepyeni albümü "My Dance Music Selection - Top 10" ile başladığı performansını, benzersiz setlerle süsleyerek tatilcileri kelimenin tam anlamıyla kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Gece boyunca yabancı remixlerinin yanı sıra Tarkan, Gülşen, Demet Akalın, Derya Uluğ ve Süperstar Ajda'nın hit şarkılarına yaptığı mixlerle göz dolduran Suat Ateşdağlı, özel hazırladığı repertuvarıyla 1 buçuk saat kaldığı Dj kabininde eğlence severleri coşturdu. Gençlerin bir an olsun yerinde duramadığı gecede, Dj Suat Ateşdağlı'dan sonra eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar Dj Alper Yiğit'le devam etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473