banner564

Interpol yardım etti

Rum polisi, 156 kilo kokainin gerçek sahibini arıyor

Interpol yardım etti
banner598

Rum polisinin İnterpol’den aldığı bilgiler doğrultusunda önceki gün Larnaka yakınlarındaki bir depoda bulunan iki jeneratör içerisine gizlenmiş 156 kilo kokain türü uyuşturucuyu ele geçirmesinin ardından, uyuşturucunun kime ait olduğu ve nereye gönderileceği tespiti için araştırmalar sürüyor.

   Fileleftheros gazetesi, Güney Kıbrıs’ta bugüne kadar ele geçirilen en yüksek miktar olan uyuşturucunun gizlendiği iki adet jeneratörü ithal eden şirketin 44 yaşındaki sahibi hakkında tutuklama emri çıkarıldığı, söz konusu şahsın yurt dışında bulunduğunun tespit edildiğini yazdı.
   Şirket sahibi hakkında Avrupa ve uluslararası tutuklama emri çıkarılacağını vurgulayan gazete, önceki gün sorgulanan depo sahibinin ise serbest bırakıldığını belirtti.
   Haberde, uyuşturucuların saklı olduğu jeneratörleri getiren geminin Şili’den Güney Kıbrıs’a gelmeden önce Hollanda ve Almanya limanlarına uğradığı ve Rum polisinin İnterpol ve Europol’le işbirliği içerisinde, neden uyuşturucuların hali hazırda AB limanlarına uğramışken Güney Kıbrıs’a getirildiğini araştırmakta olduğu vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473