banner564

Gelecek vaat eden iki model

Kuzey Kıbrıs’ta gelecek vaat eden modellerden Öznur Biberoğlu ile Ahmet Baycan, Toppoint ve Kryolan Girne sponsorluğunda fotoğraf sanatçısı Baştemur Bilal ile moda çekimi gerçekleştirdi.

Gelecek vaat eden iki model
banner598
Diyalog’a özel açıklamalarda bulunan Öznur Biberoğlu, Kıbrıs’ta doğduğunu ve Gazimağusa’da yaşadığını söyledi. 
Biberoğlu, boş zamanlarını modellik ve spor yaparak değerlendirdiğini dile getirdi. Modelliği, küçüklüğünden beridir yapmak istediğini kaydetti. Bu yıl Pınar Atman’ın düzenlediği Best Model North Cyprus birincliğini aldığını dile getiren Biberoğlu, “Böyle güzel bir başlangıçla ilerleyen tarihlerde de kısmetse oyunculuk ve modellik için diksiyon dersleriyle ilerleyip, hem oyunculukta hem modellikte güzel yerlere gelmek istiyorum” dedi.
 
Baycan: Modellik benim için hayaldi
2012 yılında profosyonel modellik hayatına başlangıç yaptığını ifade eden Ahmet Baycan, ondan once bir sene amatör olarak deneyimi olduğunu söyledi. Bunu daha ileriye taşıyabilmek için 2012 yılında Best Model North Cyprus yarışmasına katılan Baycan, en iyi fizik ödülünü aldığını dile getirdi. Daha sonraki süreçekte spora ağırlık vererek birçok defilede bulunduğunu anlatan Baycan, (Fashion Week'ler, En moda lansmanı vs.) Burberry markasının online satış yüzü olduğunu söyledi. Yakın Doğu Üniversitesi’nde Bankacılık ve Finansman bölümü okuduğunu kaydeden Baycan, “Modellik benim için hep bir hayaldi ve hayallerimi gerçekleştirdim. Şu an okuluma daha fazla ağırlık verdiğimden ve yaşımın küçük olmasından dolayı modellik ve oyunculuğu biraz erteleme kararı aldım. İlerleyen dönemlerde Türkiye'de de bu işi devam ettirmeyi çok istiyorum. Tabiki de bu bir süreç. Bu süreçte çok iyi hazırlanmak gerek. Ordan gelecek tepkilerle de kendimi Türkiye televizyon camiasının içine sokmayı çok istiyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473