banner564

Uçurtmalar gökyüzünü süsledi

Gönyeli Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocuk Şenliği” tamamlandı

Uçurtmalar gökyüzünü süsledi
banner598
Gönyeli Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Çocuk Şenliği” dün gerçekleştirilen etkinliklerle tamamlandı.
Gönyeli’de dün ilk olarak Gönyeli Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Basketbol Şenliği saat 09.00’da RA25 Spor Salonu gerçekleştirildi. Çocuklar hem spor yaptı hem de aileleri ile beraber zaman geçirme fırsatı buldu. 
Bunun yanı sıra gün boyunca Yenikent esnafı tarafından Gönyeli Belediye Bulvarı’nda İndirim Şenliği yapıldı. Vatandaşlar mağazaların sunduğu avantajlı fiyatlardan yararlanarak alışverişin keyfini yaşadı.
Bu yıl ilki düzenlenen Bisikletli Gönyeli etkinliğine ise yoğun katılım oldu.
Rengarenk uçurtmalarını gökyüzüne bırakan çocuklar, dün saat 17.00’de Gönyeli Belediye Bulvarı’nda buluştu. Aileleri ile uçurtma uçuran çocukların yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Uçurtmalar ise çocuklara Gönyeli Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kolozali: Hedef bisiklet kültürünü yaymak
Gönyeli Belediyesi Asbaşkanı Soyer Kolozali Bisikletli Gönyeli 1. Halk Sürüşünün startını verdi. Kolozali, start esnasında yaptığı konuşmada Uçurtma Şenliği ve halk sürüşü ile ilgili konuştu. 
Kolozali ayrıca, Gönyeli’de bisikletlileri korumak adına Belediye Bulvarı’na koyulan levhanın açılışını da yaptı. 
Kolozali konuşmasında şunları söyledi, “5’incisini düzenlediğimiz Uçurtma Şenliği’nde yine ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Düzenlediğimiz Basketbol Şöleni’nde çocuklarla hep beraber eğlendik. Gönyeli Belediyesi olarak bu ilkleri yaparken ki buna Gönyeli SAM ile başladık, orada bisiklet eğitimini alarak, bisiklet sevdasını daha düzeyli geliştirmek amacıyla bu yola çıktık. Bisiklet sevgisini bütün kente aşılamak bizim birinci amacımızdır. Kursları tamamladık ve çocuklarımıza ödül olarak bisikletlerini verdik. Gönyeli’de bisiklet kültürünü aşılayıp geliştirmek ve bunun tüm kente yaymak istiyoruz. Tüm bu etkinliğe katkı koyanlara teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474