banner564

Haluk Levent, Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi aldı

Çalışmaları takdir etti

Haluk Levent, Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi aldı
banner598

Merit Internationals Otels bünyesinde bulunan Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi 10 Mayıs 2018 tarihinde yaralı deniz kaplumbağalarını tedavi edip en kısa zamanda ait oldukları doğal ortamlarına geri döndürebilmek amacı ile kuruldu
Merkez bunun yanı sıra deniz kaplumbağalarının hayatları, beslenmeleri, yaralanma ve ölüm sebepleriyle ilgili kamuoyunu bilgilendirme amaçlı projeler yürütmekte, bilimsel proje ve merkezlere destek vermekte…
14 aylık bir sürede çeşitli yaralanmalar ve hastalıklar ile tedaviye alınan 14 deniz kaplumbağası sağlığına kavuşturan merkez kısa zamanda yüksek tedavi başarısına ulaştı.
Merkezin son ziyaretçisi geçtiğimiz günlerde başarılı sanatçı Haluk Levent oldu. Haluk Levent, merkezde ağır yaralı halde tedaviye alınmış ve derin kafa yarası sebebiyle zor günler geçiren İnanç isimli Caretta caretta türü erkek deniz kaplumbağasının durumu hakkında bilgi aldı.
Ziyareti esnasında bu değerli projeden çok etkilenen Haluk Levent “ Burada çok değerli bir iş yapılıyor. Bakıma muhtaç bu canlara yaşam ümidi kazandırabilmek için mücadele ediliyor.  Sivil toplum örgütümüz olan Ahbap Platformu olarak da bu merkezin her zaman destekçisi olacağız” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474