banner564

Huzur dolu bir yıl diledi

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Ziynet Sali, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu

Huzur dolu  bir yıl diledi
banner598
Onur ULAĞ
  Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Ziynet Sali, yeni yıla yaklaşık bin hayranıyla birlikte girdi. Kırmızı kıyafetiyle büyük beğeni kazanan ve coşkulu ıslıklar eşliğinde sahneye çıkan Ziynet Sali, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Sahneye aldığı bir hayranı ile dans eden ve başka bir hayranı ile selfie çektiren Ziynet Sali, gece yarısı geri sayım yaparak 2017’ye girdi. Herkesin yeni yılını kutlayan Ziynet Sali, “Yeni yıl şimdiden kutlu olsun, mutlu olsun. Hepimize, öncelikle ülkemize, dünyaya çok güzel bir yıl olsun inşallah” dedi.
      Gazetecilerle sohbeti sırasında 2017’den fazlası ile umutlu olduğunu belirten Ziynet Sali, “Çok ağır bir yıl geçti. 2017’de yeni projelerim var. Daha iddialı demiyim ama daha  uluslararası prodüksiyonlara hazırlanıyorum. Hem İngilizce, hem Türkçe 
şarkılar hazırlıyorum 2017 için. Onun dışında manevi olarak bana hep barış elçisi yakıştırması yapılmıştı. Şimdi ben gerçekten bir sihirli değneğim olsun istiyorum ve sevgi elçisi olmayı istiyorum. 2017’de onu da inşallah müziğim ve enerjimle göstereceğim” ifadelerini kullandı.
     2017’nin ilk şarkısı olarak “Yaşananlar Meleklerden Hediye” adlı parçası için Enbe Orkestrası ile ortak bir çalışma yaptıklarını söyleyen Ziynet Sali, “Çok heyecanlıyım. 
Nihat Odabaşı objektifinde güzel bir şarkı ve klip gelecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473