banner564

“İçiniz rahat kullanın”

Kullanılmış BMW’ler de artık Çangar Motors garantisinde

“İçiniz rahat kullanın”
banner598
Mustafa ŞENAL 
BMW’nin KKTC ithalatçısı Çangar Motors bir yeniliğe daha imza atarak BMW onaylı kullanılmış araçlarının da satışına başladı. Yapılan açılışta konuşan Çangar Motors BMW Satış Müdür Eser Erçin “Kullanılmış otomobil alırken risk de almayın. BMW Çangar Motors’da satışa sunulan kullanılmış otomobiller çok detaylı bir incelemeden sonra satın alınmakta olup, onarılması veya elden geçirilmesi gereken tüm aksam servislerimizde titizlikle bakım görmektedir. Bu sebeple seçiminizi güvenle yapabilirsiniz’’ dedi.
Ayrıca BMW Premium Selection araçları alacak olan müşterilerinin birçok avantajdan da yararlanabileceğini aktaran Erçin şunları söyledi:
“Otomobilinizi teslim aldığınız gün başlayan ve 12 ay boyunca devam eden BMW Premium Selection garantisinin sağladığı tüm avantajlardan güvenle yararlanabilirsiniz. BMW Premium Selection garantisi aracınızın değerinin her zaman benzerlerinden yüksek olmasını sağlayacaktır. 

72 Nokta kontrolü
BMW Premium Selection/Onaylı Kullanılmış Otomobiller 5 yaşını aşmamış, 120.000 km’yi geçmemiş ve en yüksek beklentileri bile karşılaması garantili olan otomobillerdir. İşte bu nedenle BMW Premium Selection, sadece özel olarak belirlenmiş,72 nokta kontrolünden geçen ve 72 ürün standardının her birini karşılayan otomobiller arasından seçilir.

24 Saat Yol Yardımı
Bir yıl boyunca, 24 saat yol yardım ile kaza ve arıza hallerinde sunulan geniş kapsamlı yardım hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.

Onaylı servis geçmişi
Daha önce otomobilinizle ilgili servisimizde yapılan tüm işlemler kayıt altında tutulur ve dileğiniz zaman Çangar Motors BMW servisinden bilgi alabilirsiniz.

Finansman seçenekleri
Kullanılmış BMW otomobillerde finansman olanaklarımız ile size en uygun ödeme koşullarınızı kendiniz oluşturabilir, bankanızı seçerek ödeme süresi ve ödeme miktarını özel oranlar ile belirleyebilirsiniz. 

Test Sürüşü
BMW Premium Selection otomobilleri ile test sürüşü yapmak için tek yapmanız gereken şey showroomumuzu ziyaret etmek.” 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473