banner564

İran asıllı ünlü şarkıcı Arash, Merit Royal ve Merit Royal Premium Hotel’de görsel bir şova da imza attı

Muhteşem konser

İran asıllı ünlü şarkıcı Arash, Merit Royal ve Merit Royal Premium Hotel’de görsel bir şova da imza attı
banner598

 İran asıllı ünlü şarkıcı Arash, Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel’de verdiği konser ile çoğunluğunu yabancı konukların oluşturduğu hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, görsel bir şova da imza attı.

Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde sahne alan ünlü şarkıcı Arash, Kuzey Kıbrıs’taki hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. “Bora Bora” şarkısıyla müzik listelerini kasıp kavurduktan sonra dünya çapında bilinen bir isim olan Arash, Rusların ve İranlıların ağırlıkta olduğu yaklaşık bin kişiye konser verdi.
Özellikle kadın hayranlarının çığlıkları arasında sahneye çıkan Arash, havai fişekler ve ışık şovlar eşliğinde şarkılarını seslendirdi. Dansçılarıyla birlikte sahnede hünerlerini sergileyen Arash, sıra ünlü şarkısı “Bora Bora”ya geldiğinde eğlenceyi zirveye taşıdı.
Hareketli şarkılarıyla tüm hayranlarını dansa davet eden Arash, “Pure Love” ve “Broken Angel” gibi klasik aşk şarkılarıyla da hayranlarına duygusal dakikalar yaşattı. 2009 yılında Eurovision şarkı yarışmasında kendisini zirveye taşıyan şarkısı “Always”le geceye devam eden Arash,  sahnede yaklaşık 3 saat kaldı. Hayranlarını kırmayarak sahnede bol bol selfie çekti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473