banner564

Katkıları için teşekkür etti

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş iki yıldır sürdürdüğü sosyal sorumluk projelerine destek verenlere yönelik resepsiyon düzenledi

Katkıları için teşekkür etti
banner598
Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, iki yıldır sürdürdüğü sosyal sorumluk projelerine destek veren kurum ve kuruluşları emeğini esirgemeyen dernekleri, iş kadınları ve iş adamlarını Merit Royal Premium Hotel’in gözde mekanı Maxim Royal’de ağırladı. 
Konsepti, iyi dilekler için mum, sevgi için gül, bereket için nar olan gecede konuşan Hanzade Özbaş; sosyal sorumluluk projelerine duyarlılık gösterip destek veren, katılım gerçekleştiren tüm dostlarına teşekkürlerini iletti.
Özbaş, 2018 sosyal sorumluluk projelerin hazırlıklarının büyük bir coşkuyla yapıldığını, kısa sürede sürpriz bir isimle bir çalışma başlatacaklarını belirtti. 
Özbaş, Kuzey Kıbrıs turizminin gelişmesi ve yaşam standartlarının daha da yükselmesini amaçlayan sosyal sorumluluk projelerinin Kıbrıs’ta ki diğer değerli yatırımcılara da örnek olmasını diledi.
Geceye katılan seçkin davetliler arasında Kuzey Kıbrıs’ta sosyal yardım ve destek sisteminin gelişimine katkı sağlayan isimler, KKTC iş kadınları, üniversite rektörleri, politikacılar, siyasal ve sosyal alanlarda faaliyet gösteren tüm cemiyetler Rotary ve Lions Kulüpleri ve çeşitli meslek gruplarının üyeleri vardı.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473