banner564

Letafet’te sahne alan Ahmet Evan, seslendirdiği parçalar ve şovuyla büyük ilgi topladı

Fala inanmıyor

Letafet’te sahne alan Ahmet Evan, seslendirdiği parçalar ve şovuyla büyük ilgi topladı
banner598

   Ada’nın sevilen sanatçılarından Ahmet Evan, sevenleriyle Girne gecelerinin gözde mekânlarından Merit Park Letafet Lounge Bar’da Çarşamba gecelerini coşturmaya devam ediyor.

   Sahnedeki yerini yine şık görüntüsü ve enerjisiyle birlikte alan Ahmet Evan, dolu dolu bir Çarşamba gecesine giriş yaptı. 
   Program sırasında bir izleyicinin “Fala inanıyor musun?” şeklindeki sorusuyla karşılaşan Ahmet Evan “Ben değil ama annem inanıyor” dedi.
   Sezen Aksu, Athena, Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe ve Haluk Levent gibi Türkiye’nin en usta sanatçıları denilince akla gelen ilk isimlerin parçalarını tek tek başarılı bir şekilde seslendiren Evan, Kasım ayının son konserinde 90’lardan ve günümüzden karışık olarak hazırladığı repertuarıyla Letafet Lounge misafirlerinin kulaklarının pasını sildi. 
   Sahnedeki dans ve hareketlerinin enerjisini dinleyicilerine taşıran Evan’ın sevenleri dans ederek ona eşlik etmeyi ihmal etmediler.
   Güzel enerjisi ve başarılı sahne performansıyla Evan, Kasım ayını geride bırakırken Aralık ayı konser hazırlıklarına şimdiden başladı.
   Ahmet Evan her Çarşamba akşamı olduğu gibi Aralık ayının ilk Çarşamba gecesi 4 Aralık’ta yine Merit Park Letafet Lounge Bar’da sahnedeki yerini alacak… 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474