banner564

Lübnan’ın starı Nancy, Merit Royal’in misafirlerine unutulmaz bir konser sundu

Orta Doğu fırtınası

Lübnan’ın starı Nancy, Merit Royal’in misafirlerine unutulmaz bir konser sundu
banner598

Lübnan’ın Starı, ünlü şarkıcı Nancy Ajram, Kuzey Kıbrıs’ta tam anlamıyla “Orta Doğu fırtınası” estirdi. 
Tatillerini Kuzey Kıbrıs’ta Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel’de geçiren Orta Doğu ülkelerinden gelen konuklar için özel bir gece düzenlendi. Şarkıları kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran “Arap Star” Nancy Ajram, özel gecede konuklara müzik ziyafeti sundu.
Hayranları da bir an olsun yerlerine oturmayarak danslarıyla Lübnanlı ünlü şarkıcıya eşlik etti. Çocuk konuklarını sahneye davet eden ve “Ya Banat” isimli şarkısını seslendiren Nancy Ajram ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları adeta birbirleriyle yarıştı. 
Kuzey Kıbrıs’a hayran
Kuzey Kıbrıs’ı çok sevdiğini belirten Nancy Ajram, "Her zamanki gibi Merit sahnesinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
Ya Selam, Ah w Noss ve Ya Tabtab gibi pek çok başarılı albümü bulunan Nancy Ajram, 4 yaşında şarkı söylemeye başladı ve 18 yaşına gelmeden müzik dünyasının profesyonel isimleri arasına girmeyi başardı. Büyüleyici sesi ve yüksek sahne performansıyla Arap dünyasının son yıllardaki en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen Nancy Ajram, yüzlerce hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474