banner564

Maxim Royal’de sahne alan Gökçe Kırgız, konuklara muhteşem bir konser verdi

Maxim Royal’de sahne alan Gökçe Kırgız, konuklara muhteşem bir konser verdi
banner598

 Kıbrıs gecelerinin en gözde mekânlarından olan ve önemli bir müdavim kitlesi bulunan Maxim Royal, yine eğlence dolu bir geceye imza attı. Maxim Royal, geçen hafta sonu sevilen şarkıcı Gökçe Kırgız’ı hayranlarıyla buluşturdu.

Merit Royal Hotel’de bulunan Maxim Royal, perdelerini Türkan Arslan’ın slow şarkılarıyla açtı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye gelen ünlü şovmen Gediz ve dansöz grubu geceye renk kattılar. 
Gecenin son bölümünde sahne alan Gökçe Kırgız, Maxim Royal’i dolduran konuklara muhteşem bir konser verdi. Performansıyla dinleyicilerinin kulaklarının pasını silen Kırgız, sevenleriyle buluşarak geceye yakışır bir müzik ziyafetini sundu. Konuklardan sanatçıya gelen Kıbrıs göreneklerine ait şarkılar söylemesi konusunda yoğun isteklere, ünlü haftaya söyleyeceğini sözünü verdi.  
Sahnede 3,5 saat kalan ünlü sanatçı Kırgız, repertuarı ve şıklığı ile sevenlerini bir kez daha mest etmeyi başararak ayakta alkışlanarak uğurlandı. Konser pek çok doğum günü kutlamasına da ev sahipliği yaptı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474