banner564

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Yavuz Bingöl ve İsmail Altusaray, adeta müzik ziyafeti sundu

Türküler dile geldi

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Yavuz Bingöl ve İsmail Altusaray, adeta müzik ziyafeti sundu
banner598

 Merit Crystal Cove Hotel sahnesinde hayranlarının karşısına çıkan Yavuz Bingöl ve İsmail Altusaray, adeta müzik ziyafeti sundu. 

Yaklaşık 700 kişinin katıldığı etkinlikte ilk olarak sahneye gelen İsmail Altunsaray “Neredesin Sen?” şarkısıyla giriş yaptı. “Yanıyorum Hele” şarkısıyla sazını adeta konuşturan sanatçı tüm dinleyenleri coşturdu. Islıklar ve mendiller eşliğinde kaşık havası performansı sergileyen Altunsaray, “Hüdayda’’ ve ‘’Erik Dalı” gibi parçalarla eğlenceyi tavan yaptı. 
İsmail Altunsaray’ın ardından, siyah şık takım elbisesi ve beyaz renkteki saten şeritli gömleği ile sahneye çıkan Yavuz Bingöl, “Gitme” şarkısıyla izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
“Turnalar” şarkısını seslendirdikten sonra “Efendim, hepiniz hoş geldiniz. Ben ve orkestradaki arkadaşlarım öncelikle geçmiş Ramazan bayramınızı kutluyoruz. Bildiğiniz türküleri söyleyeceğiz. Eşlik ederseniz mutlu oluruz, sağ olun var olun” sözleriyle dinleyenlerini karşıladı.
“Diyarbakır’a doğru gittik” diyerek sahnesine devam eden sanatçı, “Ağlama Yar Ağlama” adlı Diyarbakır yöresine ait türküyü hayranlarının eşliğinde seslendirdi. Orkestranın perküsyon ve solo enstrüman şovlarıyla gece renklendi. “Herkesin hissettiği bir şarkı geliyor. Anadolu’nun ortak duygusu, ortak türküsü. Bu şarkıda İranlı, Ermeni, Türk, Azerbaycanlı herkes bir şey hisseder” sözlerinin ardından “Sarı Gelin” türküsünü seslendirdi ve hayranlarından orkestrasını kendisinden daha fazla alkışlamalarını rica etti. Sazını eline alan sanatçı, “Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var” ve “Mihriban” gibi sevilen türküleri de seslendirmeyi ihmal etmedi. “Saz çalmak en zor bölümdür, çok zor bir iş. Eh, biz de yaşlandık artık” sözlerinin ardından dinleyenlerinin Babalar gününü kutladı. 

Kızından, babasına not…
Sanatçının hayranları arasında bulunan kızı Türkü Sinem Bingöl, sahnedeki babasına bir not gönderdi. Yavuz Bingöl de, “Sen herkesin babası, abisi oldun. Senden aldığım en önemli hayat dersi, vicdanlı olmak. Bazılarının hayatına söylediğin türkülerle, bazılarınınsa yaptığın iyiliklerle dokundun, Babalar günün kutlu olsun” yazılı notunu sahnede dinleyenleri ile paylaştı.
Hayranlarından birinin doğum gününü kutlayan sanatçı, “Bu Gala Daşlı Gala, Atabarı” şarkılarını tüm coşkuyla seslendirdi. “Sevgiler, saygılar. Sizi seviyorum iyi ki varsınız” Sözleriyle sahnesine veda eden sanatçı, hayranlarıyla fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473