banner564

Merit Park Otel yönetici ve çalışanları Dj performansı ile doyasıya eğlendi

Başarı kutlandı

Merit Park Otel yönetici ve çalışanları Dj performansı ile doyasıya eğlendi
banner598

 Merit Park Otel yönetici ve personeli gerçekleşen gecede doyasıya eğlendi. Bütün bir yılın başarısını bir arada eğlenerek kutlayan Merit Park çalışanları geceye Genel Müdür Mehmet Yücel’in yaptığı konuşma ile başladı. 

Mehmet Yücel konuşmasına tüm departman müdürlerini sahneye davet ederek; “Arkadaşlık, kardeşlik olduğu sürece başarı artarak devam eder.  Göstermiş olduğunuz başarılı performanstan dolayı ben kendi adıma departman müdürlerine ve hepinize tek tek teşekkür ederim” dedi.
Merit Park Otel Koordinatörü Aybars Kutluba ise yaptığı konuşmada “Bugün Merit Park Otel olarak varsak bu hep sizin sayenizde, yola devam, çok daha güzel yerlere geleceğiz diyerek tüm personele teşekkür etti. “Merit Park ailesi olarak hedefimiz her zaman en iyi olmak’’ olmalı diyen Aybars Kutluba hepinize teşekkür ederim diyerek konuşmasına son verdi. 
Merit Park Otel çalışanları canlı müzik ardından Dj performansı ile gece boyunca doyasıya eğlendiler. Hediye çekilişlerinin de yapıldığı gecede tüm personel unutamayacakları bir gece yaşadı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474