banner564

Merit Park'ta sahne alan Koray Avcı, samimiyeti ve içtenliğiyle birlikte keyifli bir performansa imza attı

Müzik ziyafeti sundu

Merit Park'ta sahne alan Koray Avcı, samimiyeti ve içtenliğiyle birlikte keyifli bir performansa imza attı
banner598

 Merit Park Hotel’de yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde Koray Avcı, samimiyeti ve içtenliğiyle birlikte keyifli bir performansa imza attı. Sahneye son derece enerjik çıkan Koray Avcı, şarkılarının yanı sıra okuduğu şiirlerle sevenlerine güzel saatler yaşattı.

İzleyenlerini selamlayarak ve sevgilerini ileterek başladığı konserine yeni albümünden parçalar söyleyerek devam eden Koray Avcı, arada yaptığı esprilerle de alkışları üzerine topladı. Bir klasik haline gelen giydiği şalvarıyla sahne alan ve kendi parçalarının dışında Neşet Ertaş’tan türküler, Sezen Aksu’dan duygusal parçalar da seslendiren Avcı,  çok güzel bir geceye imza attı.
Konserinde kadın izleyenlerine de seslenen Koray Avcı, erkekleri mutlu etmenin altın sırlarını açıkladı. Koray Avcı, “İstediğiniz kadar kokulu mum yakın, kırmızı elbise giyin. Erkeğin kalbine giden yol manavdan, kasaptan geçer. İster şişman erkek, ister zayıf erkek olsun, erkeğin önce karnını doyurun” dedi.
Koray Avcı, izleyenlerin arasında bulunan ve kendisine ikizi kadar benzeyen bir hayranına seslenerek, “Sizle, şimdi ben diye fotoğraf çektirmek isteyenler olmuştur” dedi. 
Gecenin sonuna doğru söylediği hareketli parçalarla tüm izleyenlerine dans ettiren Koray Avcı, yoğun alkışlarla konserini bitirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474