banner564

Merit Park’ta Funda Arar’la Cumhuriyet kutlaması

Bayrakla sahneye çıktı

Merit Park’ta Funda Arar’la Cumhuriyet kutlaması
banner598

  Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar, Merit Park Otel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinde sahne aldı.
   Program öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Funda Arar “Bugün 29 Ekim kutlaması yapacağız. O yüzden çok mutluyum” dedi.
  Albüm çalışmalarım devam ettiğini belirten sanatçı “En geç Mart ayının başlarında albümü çıkarmayı düşünüyoruz. Buradan müjdeyi veriyorum” dedi.
   Başarılı yorumcu muhabirlerin “Son single çalışmanız ‘Çık Aradan’ hateketli bir şarkı ve sizde klipte yaptığınız danslarla farklı bir görüntü çizdiniz. Oğlunuz Aras “Anne, niye hep ağlatan şarkılar söylüyorsun?” diye soruyordu. ‘Çık Aradan’la ilgili ne söyledi?” şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı:
    “Bu şarkıyı ve önceki albümde yer alan ‘Rum Havası’nı seviyor. Bunlar gibi hareketli şarkılardan hoşlanıyor. Aras, ‘Annecim sen acıklı şarkılar söyleyince benim kalbim acıyor’ demişti. Ben de ‘Sana özel ‘Hoppidi hoppidi’ şarkılar yapacağım’ dedim.” 

“Sezen Aksu ‘Gidemem’i benim için yapmıştı”

  Arar “Bugüne kadar ‘Keşke ben söyleseydim’ dediğiniz şarkı var mı?” sorusuna, “Sezen Aksu’nun “Gidemem” şarkısı benim için öyledir. Onunla her kaşılaştığımızda o şarkıyı söyler, ben de büyük keyif alırım. Sahnede de söylediğim zamanlar oluyor. Sezen, “Gidemem”, şarkısını benim için yapmıştı. Onu da bir albümde seslendirmek istiyorum. Bu işler tamamen kısmet.” diyerek cevap verdi. 
   Tuvana Büyükçınar imzalı elbisesiyle göz dolduran Arar, izleyenlere 2 saat boyunca muhteşem bir gece yaşattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473