banner564

Merit Sanat Günleri Projesi kapsamında satılacak eserinin yüzde 25 geliri eğitime bağışlanacak

Özbaş: Katkımız sürecek

Merit Sanat Günleri Projesi kapsamında satılacak eserinin yüzde 25 geliri eğitime bağışlanacak
banner598

 Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş göreve geldiği ilk günden bugüne birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Gerçekleştirilen etkinliklerden elde edilen tüm gelir Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneğine, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Vakfı, Dr. Burhan Nalbantoğlu Fizik Tedavi Merkezi, Lefkoşa Çocuk Kulübü Bölümü, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi ‘Etkinlik odası’ yapımına ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneğine bağışlandı.

Merit International, ana sponsorlukları ile hem güzel adamızı sanat ve kültür olarak canlandırmak, hem de hayır kurumlarına destek sağlamak çabasındadır. 
Hanzade Özbaş “Yönetim Kurulu Başkanı olmakla gurur duyduğum Merit International Sosyal sorumluluk projelerinde Kuzey Kıbrıs’ta diğer kurumlara örnek ve öncü olmak amacındayız” dedi.
2019 yılının ilk Merit Sanat Günleri projesi dün Kıbrıslı Ressam Salih Mustafa Çizel ile hayata geçti.
Toplantıda konuşan Salih Mustafa Çizel, satışa sunulan her eserinin yüzde 25 gelirinin Alsancak bölgesindeki Büyükler İlkokulunda yeşil alan ve oyun alanı yapımı için bağışlanacağını bildirdi.

“Her ayrıntıyı titizlikle işliyoruz”
Hanzade Özbaş ise konuşmasında, “2019 yılının diğer aylarında Merit International Kıbrıs’ın pek çok değerli ressamlarının sergileri ve sorumluluk projelerini hayata geçirecektir. Ticari kuruluşların vicdanı sosyal sorumluluktur. Merit International Hotels & Resorts,  başarılı olduğu kadar vicdanlı, sosyal sorumluluklarını benimsemiş bir kurumdur. Böyle de devam edecektir. Ben ve değerli çalışma arkadaşlarım her projede gönülden sevgiyle ve titizlik ile her ayrıntının özüne inerek başarıya ulaşmasını sağlıyoruz. Aynı zamanda Alsancak belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına tüm benlikleriyle, bu anlamlı projede gönülden çalışarak bizimle olmuşlardır. Bu konuda günlerce gönülden bu organizasyonun başarısı için her ayrıntıyı titizlikle işliyoruz” dedi.  
Özbaş, “Kıbrıs adamızın, güzel çocuklarının yüzlerini güldürmek, sağlıklarını görmek, yaşamlarını sanatla mutluluk katmak hepimizin hepimizin görevidir” diyerek basın toplantısına teşrif eden basın mensupları ve sorumlularına teşekkürlerini iletti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473