banner564

Miss World’ta Türkiye Güzeli Şevval Şahin ilk 30'a giremedi

Umduğunu bulamadı

Miss World’ta Türkiye Güzeli Şevval Şahin ilk 30'a giremedi
banner598

 Çin'de dün düzenlenen 'Miss World' güzellik yarışmasını 118 genç kadın arasından Meksikalı Vanessa Ponce de Leon (26) kazandı. Uluslararası İşletme bölümünden mezun olan 26 yaşındaki güzel, Ulusal Gençlik Enstitüsü'nün sözcüsü olmasının yanı sıra modellik ve sunuculuk yapıyor.

Yarışmada Beyaz Rusya, Fransa, İskoçya, Jamaika, Martinique, Meksika, Panama, Mauritius, Uganda, Nepal, Yeni Zelanda ve Tayland ilk 12'ye kaldı.
Beyaz Rusya Avrupa'nın, Meksika Amerika kıtasının, Uganda Afrika'nın, Jamaika Karayip ülkelerinin, Tayland ise Asya ve Okyanusya'nın birincisi seçildi.
Miss Turkey 2018 birinci güzeli Şevval Şahin, Miss World'de Türkiye'yi temsil etti. Yaptırdığı estetiklerle çok tartışılan Türkiye Güzeli Şevval Şahin ilk 30'a giremedi. Şahin, "Politik görüşler çok büyük bir rol oynamakta. ''Bu yarışmanın tüm olumlu ve muhteşem yönleri arasında ne yazık ki şunu gördüm: Türkiye'nin diğer ülkelere göre ana akım olmadığı. Politik görüşler çok büyük bir rol oynamakta ve anladığım kadarıyla Miss World yarışmanın en çok desteklediği ülkeler her sene hemen hemen aynı. En çok desteklenen ülkeler Asya ağırlıklı çünkü ülkelerinde Miss World oldukça önemli. Asya ülkeleri adaylarını sonuna kadar tutkuyla destekliyor ve mobil bir şekilde oy veren büyük ve güçlü bir nüfusa sahipler" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473