banner564

Üst düzey katılım oldu

Near East Bank, Mağusa ve Salamis şubeleri için açılış töreni düzenledi

Üst düzey  katılım oldu
banner598

Near East Bank, Mağusa Şubesi’nin yeni yerine taşınmasını ve Salamis Şube’nin açılışını yaptı. 
Çanakkale Bölgesi’ndeki hizmet binası için düzenlenen açılışa 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Sağlık Bakanı Dr. Filiz Besim, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel, YDÜ Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel,  Near East Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak, milletvekilleri, bölge halkı ve çalışanlar katıldı.
Törene katılan KKTC 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, açılış öncesi yaptığı konuşmada, uzun yıllar öncesinden tanıdığı Günsel Ailesini ülkede kazandıklarını ülke insanı ile paylaşmaları ve büyürken ülke ekonomisini de yatırımlarıyla kalkındırmaları nedeniyle bir kez daha kutladı. 
Sağlık Bakanı Dr. Filiz Besim de, ülke için çalışan, teknolojiye yönelerek kendi kendine yeterli kurumlar yaratarak birçok alanda ülke kalkınmasına faydalar sağlayan YDÜ grubuyla işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade etti. 
YDÜ Mütevelli Heyet Başkanı Doç.Dr. İrfan Günsel ise gerçekleştirdikleri her yatırımın KKTC’yi Türkiye ve dünya ile bütünleştirdiğini görmekten onur ve gurur duyduklarını vurguladı. Günsel Ailesi olarak tüm yatırımlarını ülkeye yaparak kalkınmaya ve ülke insanının refahına katkı koymayı sürdüreceklerini belirten Günsel,  Near East Bank’ın 22 yıllık süreçte 16 hizmet binası 300 personel ve 1.6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaşan güçlü sermaye yapısına, Türkiye’de temsilcilik açan ilk KKTC Bankası olma onuruna eriştiğini, özellikle son dönemde artan teknolojik yatırımlarla Banka’nın 21. Yüzyıl bankacılığı yolunda hızla ilerlediğine işaret etti.  Konuşmalardan sonra konuşmacıların birlikte kurdele kesimi hizmet binasının tanıtımı ve kokteyl parti ile etkinlik tamamlandı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474