banner564

Moon Life Ödülleri Merit Royal’de sahiplerini buldu

Geceye Tatar da katıldı

Moon Life Ödülleri Merit Royal’de sahiplerini buldu
banner598

   Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Moon Life Yılın En İyileri Ödül Töreni, Merit Royal Hotel & Casino ana sponsorluğunda Merit Royal Hotel havuz başında dünya lezzetlerinin sunulduğu zengin bir büfe ve canlı müzik eşliğindeki kokteylle başlayıp; Burcu Esmersoy’un sunuculuğunda, Behzat Gerçeker’in başkanlığındaki Enbe Orkestrası’nın açılış konseri ve havai fişek gösterisiyle devam etti.

Moon Life Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Alper Alp’in açılış konuşmasının ardından Merit International Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, seçkin sanatçılara ve misafirlere hitaben yaptığı hoş geldiniz konuşmasında sanatın, toplumun uygarlaşmasına rol çizdiğine vurgu yaparak güzel adamızdaki bu tür sanatsal faaliyetlerin her geçen gün artmasını temenni etti. Başbakan Ersin Tatar ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy’un da katıldığı gece, ödül takdimi ile devam etti. Başbakan Ersin Tatar, gecede yaptığı konuşmada kendisinin de eski bir medya mensubu olduğunu ve böyle bir ödül töreninin Kıbrıs’ta yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirip konuklara teşekkür etti.

   Yaşam Boyu Basın Meslek dalında, MGD eski Başkanı Uğur Güneri, magazinkolik.com internet sitesi sahibi Nurcan Sabur, Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Bonne Vie Dergisi sahibi Hakan Solaker, yıllarca Hürriyet Gazetesi’nde görev yapan Erol Işık, Show TV eski Haber Müdürü Volkan Öksüz ile Beyaz TV Magazin Müdürü Bilal Özbilge, ödüllerini Show TV’nin efsane habercisi Reha Muhtar’ın elinden aldı.

KKTC’de yılın en iyi magazin gazetecisi ödülü ise Kıbrıs Medya Grubu’ndan Orhan İsmailoğlu’nun oldu.
Türk Tiyatrosu’nun duayen sanatçısı Oya Başar, yazar ve senarist Gani Müjde, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, Karadeniz müziğinin ünlü sanatçısı Volkan Konak ve arabesk müziğin ünlü sanatçısı Emrah da, Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü kazandı. Emrah, ayrıca “Götür Beni Gittiğin Yere” şarkısını sahnede seslendirdi. Yılın en iyi fantezi müzik kadın sanatçısı ödülünü alan Aslı Hünel ve yılın en iyi single’ı ödülünü alan Derya Uluğ da şarkılarıyla geceye renk kattı.


Yılın En İyi Komedi Programı “Çok Güzel Hareket Bunlar 2”nin oyuncu kadrosundan Sefa Sarı’nın Yılmaz Erdoğan taklidi konukları kahkahaya boğdu. Gecenin sonundaki kapanış konserinde, Behzat Gerçeker’in çaldığı piyanoya Mustafa Ceceli ve Ozan Doğulu da eşlik etti. Tüm misafirlerin ve sanatçıların kaynaştığı samimi bir atmosferde Moon Life Ödülleri pastası kesilerek gece sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473