banner564

Nefes kesen mücadele

Uluslararası bir organizasyon olan ve bir milyon Dolar garantili Western 2 Poker Turnuvası sona erdi

Nefes kesen mücadele
banner598
Merit Crystal Cove Hotel & Casino’nun kongre salonunda 3-14 Mart tarihlerinde gerçekleşen bir milyon Dolar garantili muhteşem Western 2 Poker Turnuvası sona erdi.
Dünyanın dört bir yanından 500’ü aşkın oyuncunun katıldığı ve 27 farklı oyunun düzenlendiği turnuva geçen Pazartesi yapılan final masası ile tamamlandı. İkisi Lübnanlı ve biri Alman yarışmacı uzun ve çekişmeli bir oyundan sonra anlaşma yaparak ödülü aralarında kardeşçe paylaştı. 
Lübnanlı oyuncu Walid Bou Habib, Merit Poker Western 2 Main Event’in şampiyon kupasını kazanırken, Alman Uri Reichenstein ikinciliği yakaladı.
Geleneksel hale gelen Merit Poker etkinlikleri, 2009 senesinden beri senede ortalama on kez yapılmakta. 28 Nisan – 9 Mayıs arasında düzenlenecek Mediterranean Poker Cup turnuvası ise özellikle Ruslar tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Valeriy Meladze, Via Gra ve Timati gibi ünlü Rus şarkıcıların Merit Poker misafirleriyle buluşmasının yanı sıra, gece ve gündüz düzenlenecek olan plaj ve dans partileri gelenlere inanılmaz bir tatil deneyimini yaşatacak. 
Uluslararası bir organizasyonun Kuzey Kıbrıs’ta yapılması, adanın tanınmasına ve turizm gelirlerini arttırmasına da ciddi katkıda bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473