banner564

O artık bizden biri!

Soner Olgun’lu Letafet Bar’da eğlence bitmek bilmiyor

O artık bizden biri!
banner598
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin gözde turizm mekanlarını bir arada tutan Girne’de eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor. Özellikle yerli ve yabancı turistin tercih ettiği Merit Park Hotel’de eğlence ise hiç durmuyor. Hotel bünyesindeki Letafet Bar’ın müdavimlerine ise her geçen gün yenileri ekleniyor. İşletme ile aynı adı taşıyan ‘Letafet’ şarkısı ile eğlencenin startını veren Soner Olgun, kulakların pasını sildi, eğlence severlere eşsiz bir gece yaşattı. 

Usta sazını konuşturdu
Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Letafet’te yoğun bir ilgi ile karşılaşan başarılı şarkıcı, kendisi ile özdeşleşen sazını konuşturmayı da ihmal etmedi. Geçmişten günümüze birçok eseri seslendiren Soner Olgun, misafirleri kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman da eğlencenin doruklarına ulaştırdı. 

Seyirci ile sıcak diyalog
Seyircisi ile sıcak bir diyalog geliştiren şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında kimle yoktu ki? Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun kızı Aslı Eroğlu, Milletvekili Hasan Taçoy ile ailesi ve daha kimler kimler… 
İğne atsan yere düşmez dedirten mekanda sahnede kaldığı süre zarfında bir an olsun düşmeyen performansı ile göz dolduran Olgun, gecenin sonunda ayakta alkışlandı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473