banner564

Minnet ve şükranla andılar

Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında KKTC Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği şehitlik ziyaretlerinde bulundu

Minnet ve şükranla andılar
banner598
Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği yetkililerinin Adana Garnizon Şehitliği'ndeki ziyarete, Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan,  KKTC Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Melahat Ongun ile şehit yakınları katıldı.
Ertan Ersan, yaptığı konuşmada, Türkiye'deki dernekle "kardeş" olduklarını belirterek, her yıl farklı kentteki etkinliğe katıldığını söyledi. Kıbrıslı her ailenin bir şehidi olduğunu belirten Ersan, Kıbrıslı Türklerin özgürlüklerini, 20 Temmuz 1974'te elde ettiğini anımsattı. Kıbrıs Türklerinin, tarihte Rumlardan zulüm gördüğünü ifadeden Ersan, "Çektiğimiz acıyı unutmayacağız, unutturmayacağız. Özgürlüğümüzü, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sayesinde ve mücahitlerimizin el ele vermesiyle kazandık. Allah, bizi hiç bir zaman anavatan Türkiye'den ayırt etmesin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 09:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ege’de Bir Sahil Kasabası
Ege’de Bir Sahil Kasabası - 2 yıl Önce

Büyük bir çoğunluk, sevdikleri, ilgi duydukları mesleklerden daha çok; iş bulabilecekleri, işsiz kalmayacakları meslekleri seçmek zorunda kalıyor. Bu da ne başarı getiriyor ne de mutluluk.

Hüseyin
Hüseyin - 2 yıl Önce

Çok faydalandım. Allah razı olsun.

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

İnsanoğlunun yanılgısı şudur hep başarılı olmuş bir kaç kişi hakkında ahkam kesmek ama aynı şekilde mücadele edip emek verip aynı başarıyı şanssızlık talihsizlik yanlış yer yanlış zaman dış etkenler vs nedeniyle iskalamis olanlardan kimse bahsetmiyor yani ben kazananı severim tutarım gibi bir ruh hali ve bunların palavraları ni yüceltme durumu mehteri verme durumu mevcut

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474