banner564

Öğrenciler finalde coştu

GAÜ’deki Bahar Şenlikleri Akcent ve Otilia konseriyle sona erdi

Öğrenciler finalde coştu
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve kardeş üniversite Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin (KAÜ) ortaklaşa gerçekleştirdiği, Telsim ana sponsorluğundaki ‘‘Barış ve Sağlık’’ temalı 30. yıl 2015 Bahar Şenlikleri Akcent ve Otilia konseriyle muhteşem bir final yaptı.
Kapanış konseri öncesi GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Girne Kampüsü sahne sanatları Yüksek Okulu Fuaye alanında gerçekleşen basın toplantısında açıklamada bulunan GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut şunları söyledi;
“Sorunsuz ve güzel bir bahar şenliği geçiriyoruz  6. ve son günümüzdeyiz  kapalış konserimizi yapıyorz. Bu yıl sağlık ve barış temasıyla yola çıktık. Barış huzur dolu, sağlıklı ve eğlenceli bir bahar şenliği gerçekleştirdik. Türkiye’den gelen ünlü kişilerle ve uluslar arası öğrencilerle harika gece geçirdik. Telsim ana sponsorumuza desteklerini esirgemediği için ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. 100 farklı ülkeden gelen öğrencilerimize modelle başlayıp ara konserlerle, yabancı müziklerle ve aktivitelerle sahip olduğumuz kültürel yapıya çeşitliliğe uygun bir bahar şenliği geçirdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473