banner564

SOS anne ve teyzeleri unutulmadı

Limasol Türk Kooperatif Bankası(LTKB) her yıl olduğu gibi bu yıl da SOS Çocuk Köyü anne ve teyzelerini unutmadı köyü ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

SOS anne ve teyzeleri unutulmadı
banner598
 Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan, Kurumsal İletişim Müdürlüğü Şef Yardımcısı Şenay Belet Murat, SOS Çocuk Köyü Program Müdürü Ahmet Akarsu ve Fon Geliştirme & Halkla İlişkiler Sorumlusu Cemil Hafız  köydeki evleri gezerek anne ve teyzelerin Anneler Günü’nü kutladı. 
Ziyarette görüşlerini aktaran Akarsu, SOS Çocukköyü Derneği’nde  ‘anne’ ve ‘teyze’lerin organizasyonun temel taşları olduğunu, aile bakımından yoksun çocuklara kendilerini güvende hissettirecek şekilde,  her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak  sevgi dolu bir aile ortamı yaratmak için büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirtti.  LTKB Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan anne ve teyzelere bir birinden renkli çiçekler taktim ederken; “Anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Tüm anne ve teyzelerin anneler gününü gönülden kutlarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474