banner564

Önemli isimler geliyor

Merit’in sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Dilek Hanif Defilesi’nin geliri lösemili çocuklara ışık olacak

Önemli isimler geliyor
banner598
Aybeniz Küzeci YILDIRIM
   Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş öncülüğünde bir önemli etkinlik daha gerçekleşiyor. Merit Royal’de gerçekleşecek olan Dilek Hanif Defilesi’nin geliri Lösemili Çocuklar Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak. 
   Defile dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öcal ve Türkiye’nin en önemli dans müziği prodüksiyoncusu Dj’i Murat Uncuoğlu tarafından hazırlanacak.  Defilenin Kareografını Uğurkan Erez üstlenecek. Ünlü manken Çağla Şikel de podyumda yerini alacak.
   Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na destek vermek amacıyla düzenlenecek olan etkinlik 4 Şubat 2017 günü gerçekleşecek.  

Çok heyecanlıyız

   Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer, defile ile ilgili Diyalog Gazetesi’ne konuştu. 
 “İlk defa böyle bir etkinlik içerisinde olduğumuz için çok heyecanlıyız. Öncelikle böyle bir organizasyon düzenledikleri için Merit Gruba çok teşekkür ederim. KKTC halkını etkinliğe davet ediyorum. Burada toplanacak olan bağışlar ve gelirler vakfımızın üyeleri için kullanılacak, bu yüzden halkımızın duyarlı olmasını diliyorum. İnşallah bu etkinlik ses getirecek ve çocuklarımız için hayırlı olacak.” 
   Vakıf olarak her zaman üyelerin yanında olduklarını belirten Özer, “Burası bizim evimiz hepimizin evi, biz büyük bir aileyiz. Allah herkese acil şifalar versin” dedi.

Övgü: 71 üye çocuğumuz var 

   Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Genel Koordinatörü Övgü İnce ise vakıfla ilgili detaylara değindi. 0-21 yaş kanser hastası çocukları vakfımıza üye olarak kabul ediyoruz diyen İnce, “şu an 71 üye çocuğumuz bulunmaktadır” dedi.
   İnce ailelerin yaşadığı zorlu süreçlere değinirken şöyle dedi:
   “Çocuklar bu zorlu süreçte hastanede uzun süre yaşamak zorundadır. Bu yüzden çocuklarına bakan ebeveynler işlerinden olabilir. Hatta bazen 2 ebeveynde işinden olabilmektedir. Çünkü Kuzey Kıbrıs’tan Türkiye’ye sevk edilen hastalarımızın aileleri çocuklarının yanlarında gitmektedir. Türkiye’de tedavi süreleri minimum 8 ay olabilmektedir. Bu süreçte ailelere maddi olarak yardımlar yapıyoruz.”

Herkes duyarlı olmalı 

   Bu kadar giderin olduğu bir vakıfın gelirlerinin iyi olması gerektiğini belirten İnce, KKTC halkını duyarlı olmaya davet ederek bağış yollarını anlattı:
    “GSM operatörlerinden “KSV” yazıp, 4110’a mesaj göndererek 5 TL karşılığında yardım yapılabileceğini, bankalara bizzat giderek hesaplarına para yatırabileceğini, www.kemalsaracoglu.org/onlinebagis’ten online bağış yapılabilir.” 
   Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Genel Koordinatörü Övgü İnce, 4 Şubat’ta Merit International sponsorluğunda yapılacak olan organizasyona tüm KKTC halkını davet ederek, organizasyonu üstlenen Merit Grubu’na teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474