banner564

Ortadoğu’nun süper starı Merit’te sahne aldı

Sesiyle büyüledi

Ortadoğu’nun süper starı Merit’te sahne aldı
banner598

 Orta Doğu ülkeleri arasında “Süper Star” olarak anılan Ragheb Alama, Kuzey Kıbrıs’ta Merit Royal Hotel, Merit Royal Premium Hotel ve Merit Crystal Cove Hotel ortak etkinliğinde hayranlarıyla buluştu.

   Merit Crystal Cove Hotel’de özel konser platformunda hayranlarının karşısına çıkan Lübnanlı şarkıcı Ragheb Alama, sevilen şarkılarının pek çoğunu izleyenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi. Tatillerini Kuzey Kıbrıs’ta Merit otellerinde geçiren Orta Doğu ülkelerine mensup turistlere özel olarak düzenlenen gecede, kadın hayranlarının yanı sıra erkek hayranları da Ragheb Alama’ya yoğun ilgi gösterdi. Ragheb Alama’nın sergilediği muhteşem performans büyük alkış aldı. 

    Ragheb Alama’nın yanına sahneye çıkıp, sanatçı ile dans etmek ve selfie çekmek isteyen hayranları arasında adeta izdiham yaşandı. Şarkıcının hayranları da, gece boyunca cep telefon kayıtlılarıyla konseri ölümsüzleştirdiler.

   Merit otellerinin Arap misafirlerine özel sahne alan Ragheb Alama, seslendirdiği şarkıları ve bitmek bilmeyen danslarla gecenin temposunu hiç düşürmedi. Sahnede yaklaşık 2,5 saat kalarak hayranlarının unutamayacağı bir konsere imza attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473