banner564

Özge Yılmaz’ın, evlenecek çiftlere yol gösteren özel koleksiyonu görücüye çıktı

Tanıtımını ünlü mankenler yaptı

Özge Yılmaz’ın, evlenecek çiftlere yol gösteren özel koleksiyonu görücüye çıktı
banner598

White House by Özge Yılmaz, evlenecek çiftlere yol gösteren, yeni trendlerle buluşturan, Evlilik Dünyası Fuarı'nda geçtiğimiz Cumartesi günü özel koleksiyonu ile yerini aldı.  
Asil Çağıl’ın koreografisi ile başta Chloe Lougnan Ortaç olmak üzere, Zeliha Çal, Sanem Balcı, Gamze Balım, Seviye İkbal Tulgar, Asya Öztürk, Müge İskender, Simge Ünal, Meltem Keklik, Adelya Yurasli, Özge Nur Ücel, Elif Tokgöz, Buse Orcan, Melissa Aslan, Tetiana Khoreva gibi birbirinden güzel modeller White House by Özge Yılmaz özel koleksiyonu ile  podyumda dikkatleri üzerine çekti.
Defienin açılış ve finalinde giydiği gelinliklerle adeta kuğuya benzeyen ünlü manken Chloe Lougnan Ortaç izleyenlerden büyük alkış aldı.
Beyaz gelinliğe alternatif olarak çok cesur gelinlik model ve renklerin görüldüğü birbirinden ışıltılı, swarovski ve kristal taşlarla bezenmiş özel koleksiyonun yanı sıra, kumsal ve kır düğünü yapacak gelin adayları için salaş, helen tarzı ve yine ışıltılarla süslenmiş ipek kumaştan etek tarzı modeller ön plana çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473