banner564

Parmak ısırtan eğlence

Maxim Royal’de fasıl ekibinin "Safalar Getirdiniz Safa Geldiniz Dostlar" klasiği ile karşılanan konuklara muhteşem bir program sunuldu

 Parmak ısırtan eğlence
banner598

Saim Yılmaz

Maxim Royal, bu hafta konuklarını fasıl ekibinin "Safalar Getirdiniz Safa Geldiniz Dostlar" klasiği ile karşıladı. Bu hafta da yoğun ilgi sebebi ile rezervasyonlar erkenden tükendi. 
Eğlencenin hızının yavaş yavaş tırmanmaya başladığı anlarda, 90'ların klasikleri ve son dönem popüler şarkıları ile sahnede Kıbrıs'ın aranan isimlerinden Levent vardı. Ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı'nın "Gullüm Show"u öncesinde konukları ısıtıp eğlenceye hazırladı. 

Musallat Azize iş başında...
Muhteşem performansıyla her hafta bir birinden ilginç tiplemeleriyle Maxim Royal konuklarına parmak ısırtan ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı, öncelikle musallat Azize karakteri ile "Azize" şarkısını çalmayan orkestrasına sardı. Ardından kendi adını taşıyan şarkısıyla sahnede göbek şov yaptı. Ünlü komedyen, "Eski Maxim Gazinolarını Maxim Royal'e taşıdık. Daha önce çok ünlü isimle çalıştım, başta Bülent Ersoy olmak üzere" diyerek Bülent Ersoy'la olan anılarını anlatmaya başladığında kahkahalar yükselmeye başladı. 

Maxim Royal'den bir zenne geçti...
Yenilikleriyle konuklarını şaşırtan Maxim Royal'de bu hafta zenne rüzgarı esti. Evrim Sultan, seyirciden büyük alkış toplamasının yanı sıra misafirlere kendisiyle birlikte göbek attırtmayı da başardı. 

Sahnelerin kıskanılan ismi...
Türkiye sahnelerinden sonra adını Kıbrıs sahnelerine de ilk sıradan yazdırmayı başaran Özhan Jan, yılların eskitemediği şarkı "Böyle Ayrılık Olmaz" ile Maxim Royal sahnesini açtı. 
"Maxim Royal'i Kıbrıs'a kazandıran patronum Arda Çancıoğlu'na teşekkür ediyorum. Yine maşallah çok doluyuz. Eee yani kapasite meselesi bu, ne yaparsınız?" Diyerek eğlence sektörüne Maxim Royal'in hızlı girdiğinin ve devamında da bomba gibi geleceklerinin sinyallerini verirken rakiplerine sahneden resmen göz dağı verdi.

Önce damar sonra hareket
Damar şarkıların baş konuğu, kıskanarak söylediği "Kalakaldım" konukları kendinden geçirmeye yetti. Önümüzdeki haftadan itibaren Kıbrıs'ı bomba gibi sallamak üzere Maxim Royal'de Çarşamba ve Cuma günleri sahne alacağının ve bu günlerden birinde arabesk ve 90'lar gecesi yapacağının müjdesini verdikten sonra yine bir Yıldız Tilbe damar şarkısı için, mikrofonu vokalistine teslim etti. İsyan şarkısı, Özhan Jan ile isyandan öte bir güzellikteydi. 
Hayranlarından birinin hareketli şarkı isteği üzerine, "Seni mi kıracağım, hareketli yapalım o zaman. Beni burda ikinci programımda masalara çıkarıp oynattılar. Hiç tarzım değil ama ben de bozdum kendimi Kıbrıs'ta" diye espri yaparak Gülşen'den "Dan Dan" ile sahnesini hızlandırdı. 
Özhan Jan, gecenin finalini, hareketli şarkılarla misafirlerini yine oynayarak ve Çarşamba günü tekrar buluşmak dileğiyle yaptı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474