banner564

Pulya güzelleri belirlendi

Yeniboğaziçi’nde Bülent Günkut organizasyonuyla düzenlenen yarışma büyük ilgi gördü

Pulya güzelleri belirlendi
banner598
Metin Ziya GÜNGÖR

Yeniboğaziçi’nde düzenlenen Pulya Festivali’nin beşinci gecesinde düzenlenen üçüncü Geleneksel Uluslararası Güzellik Yarışması yapıldı.
Bülent Günkut prodüksiyonluğunda gerçekleştirilen Mr. ve Miss 2015 Pulya güzellik yarışması izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.
Yarışmaya katılan 17 ile 23 yaş aralığında olan gençler podyumda profesyonelleri aratmadılar.
Pulya Güzellik yarışmasına Türkiye, Slovakya, Ukrayna ve Kıbrıs’tan toplamda 40 kişi katıldı.
Yarışmada dereceye girecek olanları , Zülal Beşer, Ahmet Vamık, Yakup Yaba, Berfe Alisinanoğlu, Zehra Günkut, Kemal Ağın, Süeyman Uçar, Orhan İsmailoğlu, Tuğçe Erdönmez ve Melek Demir’den oluşan seçici kurul belirledi. 
Pulya Güzellik Yarışmasında birinciler açıklanmadan önce kısa bir konuşma yapan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, festival komitesinde bulunanlara, meclis üyelerine ve Bülent Günkut’a teşekkür ederek gelecek yıllarda tekrardan uluslararası alanda yer alıp Yeniboğaziçini bu alanda tanıtmaya devam edeceklerini belirtti. 
Pulya 2015 Güzellik Yarışmasında birincilik 25 numara ile Yeniboğaziçi’nden yarışmaya katılan Sadi Yiğit’in oldu. 
Bayanlarda ise birinciliği Gönyeli’den yarışmaya katılan 13 numaralı Fulya Tilki kazandı.
Heycanlı geçen gecede İbrahim Özduran, Öztürk Öz ve Çağdaş Aydaş sahne alarak bu gece için seçtikleri parçaları seslendirdiler. Oldukça renkli ve heyecanlı geçen gecede Kangoo Jumps gösterisi de ilgi ile izlendi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473