banner564

Migrene iyi geliyor

Balayı için Kıbrıs’a gelen ve üzerinde uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan Şadi S, mahkemede ilginç bir savunmada bulundu:

Migrene iyi geliyor
banner598
Balayı için eşi ile birlikte Kuzey Kıbrıs’a gelen Şadi S, iç çamaşırı içerisinde uyuşturucu madde bulunarak önceki gün gözaltına alındı. Ercan Havalimanı’nda narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi üzerine fark edilen zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı mahkemede, migren hastası olduğunu, ilaçların uykuya neden olduğunu ve bu sebeple ilacı bırakıp uyuşturucu madde kullanmaya başladığını söyledi. Duruşmada 18 Ağustos tarihinde KKTC’ye gelen zanlının Ercan Havaalanı’nda muhaceret işlemleri için beklediği esnada narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi ile üzerinde arama yapıldığı ve iç çamaşırı içerisinde bir gram hintkeneviri ve bir miktar uyuşturucu madde olduğu düşünülen ancak henüz tespit edilemeyen toz bulunduğu belirtildi. 

“KKTC’de suç olduğunu bilmiyordum…”
Polis, zanlının ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti ancak soruşturmanın devam ettiğini, bulunan emarelerin inceleneceğini ifade ederek zanlının tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken söz hakkı alan zanlı ileri derece migren hastası olduğunu öne sürerek, “Kullandığım ilaçlar uyku yapıyordu. Uyanık kalmak için ilacı bırakıp hintkenevirine başladım. KKTC’ye eşim ile balayı için geldik, hintkenevirinin KKTC’de suç olduğunu bilmiyordum. Tutuklu kalmak istemiyorum beni sınır dışı edin” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473