banner564

‘Şarkılar Bizi Söyler’

Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenen etkinliklerin üçüncü durağı İskele oldu

‘Şarkılar Bizi Söyler’
banner598
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu himayelerinde beş bölgede Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenen etkinliklerin üçüncü durağı İskele oldu.
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına, Çağdaş Müzik Derneği ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin Şef Ersin Tünay yönetiminde “Şarkılar Bizi Söyler” konserleri, Telsim’in FODER işbirliğinde düzenlediği “Kıbrıs’ta Çocuk Olmak” fotoğraf sergisi ile birlikte, KKTC turuna devam ediyor.
Telsim’den yapılan açıklamaya göre, İskele’deki açılışa Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit ile konuklar katıldı.

Eroğlu: Engellilerle biz bir aileyiz 
Açılışta konuşma yapan Meral Eroğlu, engellilerle bir aile olduklarını belirterek, her zaman onların yanında olmanın kendisi için bir onur olduğunu kaydetti. Konser ve sergi etkinliğine katkı koyan herkese teşekkür eden Eroğlu, “Bütün çabam, engelliler hakkında farkındalık yaratılması içindir ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474