banner564

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran usta sanatçı Soner Olgun, muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı 

Letafet’te  gelenek  bozulmadı

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran usta sanatçı Soner Olgun, muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı 
banner598

 Şarkılarıyla gönüllere taht kuran usta sanatçı Soner Olgun, geçtiğimiz cumartesi gecesi geleneği bozmadı ve Merit Park Hotel’in gözde eğlence mekanı Letafet Lounge Bar’da muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı. Türk müziğinin efsane şarkılarını söyleyen Olgun, konuklarına unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Olgun, 1992 yılında ilk çıkardığı albümünün adı olan Letafet şarkısı ile başladığı programı boyunca Aşık Mahzuni Şerif, Ahmet Kaya, Cem Karaca, Barış Manço, Zülfü Livaneli, Erkin Koray ve Tanju Okan gibi Türk Müziği’ne damgasını vurmuş sanatçıların unutulmaz eserlerini seslendirdi. Letafet’i dolduran izleyiciler, her şarkıya büyük bir coşkuyla eşlik etti. Güçlü sesi ve yorumuyla olduğu kadar sazıyla da misafirlerine doyumsuz anlar yaşatan Olgun, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.
Vokalde eşi Özlem Olgun sesi ve güzelliğiyle izleyenlerin beğenisini topladı. Gece sonunda, “Sizleri biraz güldürebildiysem, mutlu edebildiysem ne mutlu bana” diyerek izleyenlerine seslenen sanatçı bir Letafet gecesine daha imza attı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474