banner564

Türkiye'nin ilk sürdürülebilir müzik festivali Festtogether birçok sivil toplum kuruluşunu bir araya getiriyor

Müthiş bir etkinlik olacak

Türkiye'nin ilk sürdürülebilir müzik festivali Festtogether birçok sivil toplum kuruluşunu bir araya getiriyor
banner598

Küçükçiftlik Park’ta 14 Temmuz’da gerçekleşecek Türkiye'nin ilk sürdürülebilir müzik festivali Festtogether birçok sivil toplum kuruluşunu bir araya getiriyor

İstanbul’un en gözde organizasyonlarına ev sahipliği yapan Küçükçiftlik Park’ta 14 Temmuz’da gerçekleşecek Festtogether müziğin birleştirici gücünü kullanarak katılımcıları çevre bilincini yükselten bir deneyime davet ediyor. Sosyal fayda odaklı günde, organizasyonda yer alan STK’lar düzenleyecekleri atölyeler ve panellerle zihinleri açacak.
Adım Adım'ın Maçka Parkı'nda düzenleyeceği koşuyla başlayacak festival yoga ile devam edecek. Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, Toyi, Puduhepa ve Kız Kardeşleri'nin atölye çalışmalarının ardından paneller başlayacak. 16.00'dan itibaren de konserler start verecek.
Festtogether ekibi ve festivale katılan tüm STK’lar festivalden bir gün önce gönüllülerle birlikte (Temel İhtiyaç Derneği) Maçka Parkı'nı temizleyecek. TİDER festival alanındaki atık sürecini yönetecek. ihtiyaç haritası konukların getireceği kitapları ve müzik aletlerini köy okullarına müzik sınıfları ve kütüphaneler açmak üzere toplayacak. 
Festivale destek veren diğer STK’lar ise şöyle: UNDP Türkiye, TEMA Vakfı, Çaba Derneği, TOG, Tohum Otizm ve Sosyal Ben.

Unutulmayacak konserler
16.00’dan itibaren başlayacak konserlerde şu isimler sahneye çıkacak: Bob Geldof, mor ve ötesi , UNKLE, Kimbra, Sophie Hunger ve Son Feci Bisiklet.
*Sosyal medya için FESTTOGETHER hashtag’leri: #festtogether #eğlenizbırakma 
*Biletlere Biletix satış noktaları ve www.biletix.com sitesinden ve Ataşehir’deki DasDas ana gişeden ulaşılabilir. Bilet satış süresi boyunca İKSV Lale Kart sahipleri avantajlardan faydalanabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474