banner564

Ünlü erkek giyim markası Kiğılı Girne’de şube açtı

Turizm kentine yakıştı

Ünlü erkek giyim markası Kiğılı Girne’de şube açtı
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Kuzey Kıbrıs’ın tanınmış iş insanlarından Cengiz ve Derya Alp çifti ülke için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü bir marka olan Kiğılı’nın ilk şubesini Gönyeli’de açan, Alp çifti bu kez Girne’deki şubenin açılışını yaptı.
   Yoğun bir katılımla gerçekleşen mağazanın açılışını yapan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü önemli bir erkek giyim mağazasını Girne’ye getirdikleri için Alp çiftini içtenlikle kutladığını ifade etti. Çiftin başarılarının ortada olduğunu ifade eden Güngördü, dünyaca ünlü markalara Kıbrıs halkının ulaşması için güzel adımlar atıldığını kaydetti.
   Kiğılı mağazasının ikinci şubesinin açılışı için Girne’yi tercih etmelerinden dolayı Alp çiftine teşekkürlerini ileten Güngördü, mağazanın bölgeye hayırlı olmasını diledi.
   Mağazanın açılışına Ticaret odası Başkanı Turgay Deniz de katıldı.

Alp çifti mutlu

   Açılıştan sonra Diyalog’a konuşan Derya Alp, kurumsal bir marka olan Kiğılı’nın ikinci şubesinin açılışından dolayı onur duyduklarını ifade etti. Girne gibi güzel bir beldeye Kiğılı markasını taşımanın kendilerini gerçek anlamda mutlu ettiğini söyleyen Alp, her yeni bir adımda heyecanlı olduklarını kaydetti. 
   “Heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ederiz” diyen Derya Alp mağazanın belde halkına hayırlı olmasını diledi.  

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2019, 03:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474