banner564

Ünlü modacımız, İstanbul ve Ankara’dan sonra beşinci mağazasını kendi ülkesinde açtı

Bağzıbağlı artık Girne’de

Ünlü modacımız, İstanbul ve Ankara’dan sonra beşinci mağazasını kendi ülkesinde açtı
banner598

Ömer KADİROĞLU

Kuzey Kıbrıs’ı yurtdışında başarıyla temsil eden tanınmış moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, İstanbul ve Ankara’dan sonra Girne’de dün şube açılışını gerçekleştirdi. Girne’de Kordonboyu Caddesi üzerinde açılışı gerçekleşen mağaza yoğun bir katılıma ev sahipliği yaptı. Şık bir tasarımla hizmete giren mağazanın açılışına Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar, Merit Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta Derviş Bağzıbağlı ve Ersin Tatar birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek mağazanın açılışı gerçekleşerek davetliler mağazayı ziyaret etti. 
Açılış öncesinde konuşan Derviş Bağzıbağlı, 1993 yılında Türkiye serüvenine çıktıklarını ve bu yolda başarılı olduklarını kaydetti. KKTC’de ilk mağazalarını açtıklarını ancak bunun devamının yakın bir sürede geleceğini ifade eden Derviş Bağzıbağlı katılanlara teşekkür etti. 
UBP Genel Başkanı Ersin Tatar ise yaptığı konuşmada çok önemli bir açılışı gerçekleştirdiklerini ifade ederek heyecan duyduğunu ifade etti.  Tatar, “Bağzıbağlı ailesini yürekten kutluyorum” dedi.

Özbaş: Modern ve Avrupai
Diyalog’a konuşan Merit Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, böylesi bir mekânın KKTC’ye kazandırılmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Raşit Bağzıbağlı’nın kıymetli bir modist ve yaratıcı bir kişi olduğunu ifade eden Özbaş, Bağzıbağlı’nın kendi ülkesine böylesi bir mağazayı kazandırdığı ve renk kattığı için teşekkür etti. Özbaş çok güzel bir mekân olduğuna da dikkat çekerek modern ve Avrupai bir mağaza olduğunu kaydetti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473