banner564

Ünlü Sanatçı Gizlice Evlendi

Uğruna 2 milyon lira tazminat ödeyerek 27 yıllık eşinden boşandığı sevgilisi ile Kıbrısta gizlice evlendiği ortaya çıktı.

Ünlü Sanatçı Gizlice Evlendi
banner598
HABERİN GALERİSİ
Ahmet Özhan

Ahmet Özhan

 İkinci eşi Hatice Özhan’dan geçtiğimiz ocak ayında olaylı şekilde boşanan Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan, hayatında yeni bir sayfa açtı. Ünlü sanatçı, uğruna evliliğini bitirdiği sevgilisi Filiz Akbulut’la nikâh masasına oturdu. Ahmet Özhan ile Yeşilköy’deki bir okulda müdür muavini olan, sinema ve sahne sanatçısı Deniz Akbulut’un kız kardeşi Filiz Akbulut, 21 Kasım’da Kıbrıs’ın Lefkoşa kentinde evlendi. Çift, nikâh sırasında ve sonrasında mutluluk pozları verdi.

Makrobet style="margin: 0px; padding: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; border: 0px; font-size: 14px; color: rgb(76, 76, 76); line-height: 20px;">2 milyon lira ödemişti

Hatice Özhan’ın Ahmet Özhan’a ihanet iddiasıyla açtığı boşanma davası, uzun süre çekişmeli olarak devam etmiş, geçtiğimiz ocak ayında da sonuçlanmıştı. Ahmet Özhan eşine 2 milyon TL ödemeyi kabul edince, çift aralarında yaptıkları protokolü mahkemeye sunarak 27 yıllık evliliklerini noktalamıştı. İlk evliliğini Hale Soygazi’yle yapan Ahmet Özhan, ikinci eşi Hatice Özhan’la ise 1986’da evlenmişti. Sanatçının bu evlilikten biri kız, diğeri erkek iki çocuğu var.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2013, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474