banner564

‘Vahşi Batı’da’ büyük kapışma

Dünyanın dört bir yanından gelen oyuncular, 1 milyon dolardan fazla ödül dağıtacak Merit Poker Western Turnuvasına katıldı

‘Vahşi Batı’da’  büyük kapışma
banner598
Merit Crystal Cove Hotel & Casino’nun poker salonu 3 Mart’ta başlan ve 14 Mart’a kadar sürecek, toplamda 1 milyon Dolar’dan fazla nakit ödül dağıtılacak olan Merit Poker Western turnuvası için gerçek bir Vahşi Batı kasabasına dönüştü. Poker oyuncularının en çok tercih ettiği Merit Poker büyük bir marka olmanın haklı gururunu yaşamakta. 
Yapılan her turnuvasına ayrı bir renk katıp, samimi ortamı, profesyonel, dinamik ve güler yüzlü ekibiyle dünya standartları kalitesinde hizmet veren Merit Poker, Western konsepti çerçevesinde yapılan bu turnuva için muhteşem hazırlıklar yaptı.
 İleri geri sallanan bar kapılarından içeriye girer girmez, kendinizi 18. yüzyılına ait sevimli bir kovboy kasabasında bulursunuz. Western filmlerindeki o klasik kovboy kasabası görünümü verilmesi için yapılan özel duvar tasarımları, 3 boyutlu maketler, variller, saman balyaları, at arabası tekerlekleri, kementler ile süslenmiş mekânda country müzikleri eşliğinde bir anda Vahşi Batı hayatı gözünüzün önünde canlanıyor. Merit Poker görevlilerinin western kıyafetleri de konsepti tamamlıyor.
Çizmeler, kovboy şapkaları, kareli gömlekler, kotlar ve püsküllü deri yelekler; en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş tüm aksesuar inanılmaz bir atmosfer oluşturmuş durumda. Merit Poker, muhteşem servis ve eğlence standartları, misafirperverliği ve eşi benzeri olmayan bir vizyonuyla burada gerçekleşen poker turnuvalarının kalitesini en üst noktaya taşıyor.
Son derece renkli ve keyifli geçen Merit Poker Western turnuvasına Lübnan, Türkiye, Rusya, Israil, Yunanistan, Romanya’dan gelenler yanı sıra Fransa, İtalya, Almanya gibi birçok ülkesinden oyuncular katılıyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473