banner564

Yeni yıla muhteşem karşılama

Maxim Royal hem hazırladığı eğlence programları hem de yılsonu yemeklerindeki kusursuz hizmeti ile konuklarından tam not alıyor

Yeni yıla muhteşem  karşılama
banner598
Onur ULAĞ
Keyifli zaman geçirmek isteyenlerin Kıbrıs’taki ilk tercihi  Maxim Royal  dillere destan eğlencesi ve zengin menüleriyle misafirlerini büyülüyor.
Yıl sonu yemeklerinin ve eğlencelerinin vazgeçilmeyen tek mekanı olan Maxim Royal bugünlerde  yoğun günler geçiriyor. 
Kıbrıs’ın en ciddi ve güvenilir kurum ve kuruluşları her hafta Maxim Royal eğlencesini tercih ediyor. Rezervasyonları günler öncesinden dolan Maxim Royal, Cuma akşamı Kıbrıs’ın profesyenel sigorta şirketlerinden olan Eurocity Sigorta’yı ağırladı. 
Şirket ada genelinde bulunan bütün acentelerine Maxim Royal’de uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir yılsonu yemeği düzenledi. 
Geceye katılan konuklar önce kokteyl eşliğinde karşılandı sonrasında Maxim Royal’in büyülü eğlencesinde muhteşem bir gecede bütün bir yılın yorgunluğunu attı. 
Eğlence ve temponun hiç düşmediği geceye Belgin’in güzel şarkılarıyla başlayan konuklar sonrasında oryantal show ve Kıbrıs sahnelerinin son dönemdeki en iddialı ismi Güven Yüreyi ile devam etti. 
Gecede doyasıya eğlenen konuklar şarkılar söyleyip dans etti. 
Geceye ciddi bir katılımın olması gözlerden kaçmadı. Misafirlerine her zaman kalite ve konfor anlayışını bir arada sunan Maxim Royal kısa bir zaman içerisinde gerşekleştirdiği mükemmel organizasyonlarla tüm eğlence severlerin gözbebeği oldu. 
Son dönemlerdeki en güzel gecelerden birinin yaşandığı Maxim Royal geceye gelen konuklara uzun süre hafızalarından silinmeyecek bir geceye imza atarak yepyeni süprizlerinde sinyalini vermiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473