banner564

Yoğun katılım var

Merit’in organize ettiği Akdeniz Poker turnuvası başladı

Yoğun katılım var
banner598
Merit Crystal Cove Hotel & Casino tarafından organize edilen ve dünyada önemli bir isim yapan Akdeniz Poker Turnuvası önceki günm başladı.
   Organizasyon yetkililerinden alınan bilgilere göre;9 Mayıs’a kadar devam edecek olan  bir milyon Dolar nakit ödül garantili Akdaniz Poker Turnuvası’na (Mediterranean Poker Cup) Rusya’dan gelen oyuncuların yanı sıra, Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, Israil, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya, Almanya gibi birçok ülkeden oyuncu katılıyor.
    Turnuvası katılımcıları, merit Crystal Cove Hotel’de yaza muhteşem bir giriş yaptılar. Düzenlediği her turnuvasına ayrı bir renk katıp, samimi ortamı, profesyonel, dinamik ve güler yüzlü ekibiyle dünya standartları kalitesinde hizmet veren Merit Poker, denizci konseptli bu turnuva için de olağanüstü hazırlıklar yaptı. 
   Mayıs ayındaki etkinlikler ‘Rus’ turnuvası olarak da biliniyor. Son derece renkli ve keyifli Mediterranean Poker Cup turnuvasına. Valeriy Meladze, Via Gra ve Timati gibi ünlü Rus şarkıcıların Merit Poker misafirleriyle buluşmasının yanı sıra, gece ve gündüz düzenlenecek olan plaj ve dans partileri gelenlere inanılmaz bir tatil deneyimini yaşatacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473