banner564

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Erdoğan’a kutlama mesajı da gönderdi

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiye’nin 12’nci Cumhurbaşkanı seçilen Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak kutladı.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Erdoğan’a kutlama mesajı da gönderdi
banner598
Lefkoşa, 11 Ağustos 14 (T.A.K.): Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiye’nin 12’nci Cumhurbaşkanı seçilen Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak kutladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Eroğlu dün akşamki telefon görüşmesi sırasında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı ve şahsı adına Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ayrıca Erdoğan’a bir kutlama mesajı gönderdi.

Eroğlu, mesajında şunları kaydetti;

“Türkiye Cumhuriyeti 12’nci Cumhurbaşkanlığı’na seçilmeniz dolayısı ile şahsım ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Halkı adına sizi en samimi duygularla kutluyorum.

Anavatanımız Türkiye sizin son 11 yıldaki Başbakanlığınız döneminde bizleri gururlandıran takdire şayan çok önemli başarılara imza atmıştır.

Cumhurbaşkanlığınız döneminde sizin liderliğinizle, Anavatan Türkiye’nin her açıdan daha da gelişeceğine, ileri gideceğine, Dünya’nın en güçlü ülkeleri arasındaki yerini perçinleyeceğine inancımız tamdır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Anavatan Türkiye arasındaki kardeşçe ilişkiler bizler için büyük değer ve önem taşımaktadır. Bu ilişkilerin daha da geliştirilmesi için bugüne kadar sağladığınız katkıları yeni görevinizde sürdüreceğinizden de eminiz.

Bu vesile ile bir kez daha size Cumhurbaşkanlığı görevinizde üstün başarılar ve sağlık diler, selam ve saygılarımızı sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473