banner564

“8 Top”a iyi başladık

Gençlerde Mehmetali Sözgen, Yıldızlarda ise Osman Şanlısoy ilk iki maçı kazandı

“8 Top”a iyi başladık
banner598
Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından düzenlenen ve Slovenya'nın Portoroz kentinde gerçekleştirilmekte olan "Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda  “8 Top” karşılaşmalarına iyi başladık.
Gençlerde mücadele eden sporcumuz Mehmetali Sözgen ile Yıldızlarda mücadele eden sporcumuz Osman Şanlısoy oynadıkları ilk iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak millilerimizin moral kaynağı oldular. Mehmetali ilk karşılaşmasında Finlandiyalı Casper Matikainen’i 7-4, ikinci maçında ise  Slovak sporcu Mattia Scodima’yı  7-5’lik mağlup ederken, Osman ilk maçında Danimarkalı Andreas Bonnelykle’yi 6-2, ikinci maçında eşleştiği Lüksemburglu sporcu Louis Van Der Weken’i de aynı skor ile 6-2 mağlup ederek saf dışı bırakmayı başardı. Osman bugün Arnavut sporcu Eklent Kaci ile oynayacağı üçüncü maçında üst sıralara çıkma mücadelesi yapacak.

Alnar ilk turu bay geçti
“Yıldızlar”daki diğer temsilcilerimizden Mustafa Alnar ilk turu bay geçerken, ikinci turda Hollandalı Cyriel Ledoux’a 6-5 mağlup olmaktan kurtulamadı. İlk turda Bulgar sporcu Mario Valchev’e 6-2 mağlup olan Aykın Burcu ise ikinci turu bay geçerek umutlarını bugüne taşıdı.
“Gençler”de mücadele eden sporcularımızdan Hüseyin Alnar ilk turu bay geçerken ikinci turda eşleştiği Alman sporcu Joshua Filler’e 7-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. İlk turu bay geçen bir diğer sporcumuz  Berk Soykara ise ikinci turdaki rakibi Hollandalı Tim De Ruyter’e 7-4 mağlup oldu. İlk maçında Lüksemburglu Jo Wetzel’e 7-0 mağlup olan Doğukan Doğu ise ikinci turu bay geçerek “8 Top”da umutlarını bu güne taşıdı.

Takım Karşılaşmaları Başladı
Bu arada takım karşılaşmaları da geçtiğimiz gün start aldı. İlk karşılaşmalarında Mustafa Alnar, Osman Şanlısoy ve Aykın Burcu’dan oluşan “Yıldız” takımımız Belçika’yı 3 -0 mağlup ederken, Mehmetali Sözgen, Berk Soykara ve Hüseyin Alnar’dan oluşan “Gençler” takımımız Belarus’a 2-1 mağlup oldu. “Yıldızlar” takımımız bugün (05.08.2014) oynayacakları ikinci maçlarında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşırken, “Gençler” takımımız Slovakya ile mücadele edecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473