banner564

Aliosman gururlandırdı

Dünya Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda ülkemiz sporcusu Aliosman Nurettin bir ilke imza atarak 32 takımın yarışacağı ana tabloda yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Aliosman gururlandırdı
banner598
Ülkemiz sporcularının daha önce Türkiye Milli Takımı adına birçok kez Balkan ve Avrupa Şampiyonlarında yarışmıştı. Olimpik bir spor branşı olan Plaj Voleybolunda ilk kez bir sporcumuz Dünya Şampiyonasında mücadele edecek. Bugün başlayacak olan ana tablo maçları Pazar gün oynanacak olan final maçı ile sona erecek. Yaklaşık olarak 3 haftadır Türkiye Plaj Voleybolu Milli takımı ile kampında bulunan başarılı sporcularımız Kemal Şah ve Devrim Alibaba çok az bir puan farkı ile eleme müsabakası yapma şansını elde edemedi. Aliosman Nurettin ise direk olarak ana tabloda yer aldı. Bayan ve erkek olmak üzere 110 takımın katılım gösterdiği şampiyonada bugün başlayacak olan ana tablo maçlarında 32 bayan 32 erkek takımı mücadele edecek.

Derece alacağına inanıyorum
Voleybol Federasyonu başkanı Enver Kaya Aliosman Nurettin’in Dünya Şampiyonası’nda ana tabloda yer alarak bir ilke imza attığını belirterek “Aliosman izleri gururlandıracak bir başarı elde etmiştir kendisini yürekten kutlarım. Önümüzde ki dönemlerde isminin hep böylesine büyük organizasyonlarda yer alacağına inanıyorum. Dünya Şampiyonasında iyi bir performans göstereceğine inancım tamdır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473